So stenske nalepke prava izbira za vaš dom?

Ste tudi vi naveličani gledati v gole bele stene vašega stanovanja ali hiše? Se vam zdi, da so prostori preveč, v katerih preživite največ svojega prostega časa, monotoni? Popestrite jih z nakupom stenske nalepke, ki bo zagotovo polepšala vaše celotno stanovanje. Danes jih dobite v praktično vseh barvah, velikostih in oblikah, prav tako pa lahko izbirate med nešteto temami – na voljo so stenske nalepke s citati, s podobami znanih turističnih atrakcij, z risanimi junaki, ljubezenskimi motivi, živalmi, rastlinami, prav tako pa ne gre pozabiti tistih bolj abstraktnih, brez konkretne podob, pa vendar čudovitih!

stenske nalepke

Lahko jih uporabite v kateremkoli prostoru vašega stanovanja ali hiše, nekateri jih uporabljajo celo v kopalnicah in kleteh. Zadnje čase so za dnevne sobe najbolj priljubljene tiste stenske nalepke, ki poudarjajo pomen družine in srečnega doma, v prvi vesti s kakšnimi citati v angleškem ali pa celo v slovenskem jeziku. Za spalnico bodo zagotovo bolj primerne nalepke, ki so bolj ljubezenske ali romantične tematike. Svojim najmlajšim pa lahko otroško sobo popestrite s celo paleto zabavnih barv, risanih junakov, simboli iz narave in živalskega sveta, spodbudnimi citati ali kaj podobnega.

Stenske nalepke so večinoma dolgo obstojne, tako da lahko pričakujete, da se bodo na vaših stenah obdržale kar nekaj časa, t.j. več let. V kolikor jih boste imeli na svetlejših stenah več let, potem obstaja velika možnost, da boste po odstranitvi stenske nalepke morali steno ponovno prepleskati, kajti najverjetneje bo stena, ki je bila pod nalepko čistejša in svetlejša od preostalega dela stene. Če ste morda mnenja, da so stenske nalepke še vedno zelo drage, kot so bile nekaj let nazaj, potem živite v zmoti, saj so zadnje čase zelo ugodne in glede na to, kako popestrijo prav vsak prostor, zagotovo ne smete odlašati z nakupom – idealna rešitev za hitro in ugodno osvežitev vašega čudovitega doma!